Over ons

Dierenziekenhuis Assen

Dierenziekenhuis Assen
even voorstellen

 

Over ons

Dierenziekenhuis Assen is een modern uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren (honden, katten, knaagdieren en konijnen). Wij zijn gevestigd aan de oostzijde van het centrum van Assen, op de hoek van de Rolderhoofdweg en de Pelikaanstraat.

Bij ons kunt u terecht voor alle zorg die uw huisdier nodig heeft. Van vaccinaties en kleine ongemakken tot uitgebreide operaties. Ook voor het afhalen van medicijnen en de verkoop van (dieet)voer, verzorgingsproducten en dierbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Wij behandelen uw huisdier uitsluitend op afspraak. Zowel voor als achter het pand is er ruime parkeergelegenheid aanwezig en kunt u gratis parkeren. Onze kliniek is ook voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk.

Wij zijn gevestigd in een recent verbouwd en ruim opgezet pand met uitgebreide faciliteiten. Er is een aparte opname voor zowel honden als katten.

In ons laboratorium kunnen wij diverse testen en bloedonderzoeken uitvoeren. Naast onze digitale röntgen- en echo-ruimte beschikken wij over een operatiekamer met onder andere gas-anesthesie, zuurstofvoorziening en ECG bewaking.

Dierenziekenhuis Assen

Onze werkwijze

Onze praktijkvisie is om kwaliteit en betrokkenheid te bieden tegen een betaalbaar tarief. Wij geven eerlijk advies met betrekking tot een diagnose of behandeling en bieden professionele service waarbij kwaliteit centraal staat. Elk dier krijgt van ons een uitgebreide gezondheidscheck, zo kunnen gezondheidsproblemen tijdig worden opgemerkt.

Bij ons kunt u o.a. terecht voor:

  • Interne geneeskunde
  • Dermatologie
  • Tandheelkunde
  • Orthopedie
  • Oogheelkunde
  • Geriatrische patiënten
  • Chirurgie
  • Endocrinologie
  • Artrose begeleiding

Wij werken samen met meerdere specialisten. Ook besteden wij veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen en ziektes. Wij bieden ook een preventieve gezondheidscontrole aan voor jonge of juist oudere dieren, dit om te voorkomen dat deze dieren ziek worden of om problemen vroegtijdig te signaleren en te behandelen.

Dierenziekenhuis Assen Praktijk

Ons team

Dhr. drs. R.E. van ’t Hof (Dierenarts)

Mw. drs. H.A. Krol (Dierenarts)

Mw. drs. M. de Bie (Dierenarts)

Mw. drs. I. Rosenbrand (Dierenarts)

Dierenarts

Mw. drs. I. de Goederen (Dierenarts)

Mw. Bernadette Bodde (Paraveterinair)

Mw. Elisabeth Diephuis (Paraveterinair)

Mw. Renate Westerdiep (Assistente)

Mw. Lauren Clark (Paraveterinair)

Mw. Kirsten Wijnja (Paraveterinair)

Mw. Leonie Poelman (Paraveterinair)

In verband met Covid-19 VERVALLEN de open inloopspreekuren.

Alle behandelingen vinden UITSLUITEND plaats OP AFSPRAAK.

Vanaf heden is het VERPLICHT om een MONDKAPJE te dragen zodra u de spreekkamer betreedt!

Excuses voor het ongemak.

 

 

Dierenziekenhuis Assen