20 maart 2020 Dierenziekenhuis Assen
In nieuws
Het Dierenziekenhuis is gewoon geopend, echter onze openingstijden kunnen wisselen. Voor de meest actuele openingstijden kunt u het beste bellen met de praktijk.
De open inloopspreekuren vervallen en we werken uitsluitend op afspraak, dit geldt ook voor de zaterdag ochtend.
Om uw gezondheid en die van onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen vraagt  Dierenziekenhuis Assen  u om rekening te houden met de volgende maatregelen:
  • Wij laten slechts 1 persoon per dier toe in zowel de praktijk als in de spreekkamer en vragen andere begeleiders buiten of in de auto te wachten.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van andere huisdiereigenaren in de praktijk.
  • Het dragen van een mondkapje is in de praktijk verplicht.
  • Indien u klachten heeft zoals neusverkoudheid, aanhoudend hoesten, keelpijn en/of koorts vragen wij u niet zelf naar de praktijk te komen.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst, hiervoor is handdesinfectiemiddel in de praktijk aanwezig.

Op deze manier proberen wij de continuïteit van onze dienstverlening zo veel mogelijk te garanderen.

Wij danken u voor uw begrip

In verband met Covid-19 VERVALLEN de open inloopspreekuren.

Alle behandelingen vinden UITSLUITEND plaats OP AFSPRAAK.

Vanaf heden is het VERPLICHT om een MONDKAPJE te dragen zodra u de spreekkamer betreedt!

Excuses voor het ongemak.

Dierenziekenhuis Assen