20 maart 2020 Dierenziekenhuis Assen
In nieuws
Het Dierenziekenhuis is gewoon open tijdens de reguliere openingstijden. De open inloopspreekuren vervallen en we werken uitsluitend op afspraak, dit geldt ook voor de zaterdag ochtend. We hebben op dit ogenblik geen problemen met aanvullen van voorraden en er is geen gebrek aan medicijnen.
Echter om uw gezondheid en die van onze medewerkers zoveel mogelijk te beschermen vraagt  Dierenziekenhuis Assen  u om ( naast de reeds bekende maatregelen zoals afstand houden)  rekening te houden met de volgende maatregelen:
  • Het bezoek aan de dierenarts mag u in deze tijden niet zien als een gezins-uitje. We laten per dier slechts 1 begeleider toe in de praktijk en verzoeken andere begeleiders buiten of in de auto te wachten.
  • Heeft u luchtwegklachten dan vragen we u met klem om uitsluitend een telefonisch consult aan te vragen.

Op deze manier proberen wij de continuïteit van onze dienstverlening zo veel mogelijk te garanderen.

Wij danken u voor uw begrip

In verband met Covid-19 VERVALLEN de open inloopspreekuren.

Alle behandelingen vinden UITSLUITEND plaats OP AFSPRAAK.

Vanaf heden is het VERPLICHT om een MONDKAPJE te dragen zodra u de spreekkamer betreedt!

Excuses voor het ongemak.

Dierenziekenhuis Assen