Vuurwerkangst

Vuurwerkangst
21 oktober 2019 Dierenziekenhuis Assen
In nieuws

Het lijkt wat vroeg om het over oud en nieuw te hebben maar wij kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Oud en nieuw is voor ons altijd een groot feest met veel gezelligheid en geknal! Helaas vinden veel huisdieren deze knallen eng en ervaren oud en nieuw daarom als een ware hel!

Ieder jaar opnieuw krijgen wij vragen van huisdiereigenaren over vuurwerkangst en wat hier aan te doen is. Veel van deze vragen krijgen wij een aantal dagen voor de jaarwisseling. Wat veel eigenaren niet weten is dat vuurwerkangst in veel gevallen best te verhelpen is. Hier is alleen wel tijd en geduld voor nodig. En daarom kunnen we dus niet vroeg genoeg zijn!!!

Er zijn verschillende methoden en hulpmiddelen om oud en nieuw rustig te laten verlopen voor uw huisdier. Wilt u meer informatie over vuurwerkangst? Bel ons of kom langs op de praktijk, wij geven u graag meer informatie.

Of neem een kijkje op: https://www.licg.nl/vuurwerk/